donderdag 19 juni 2008

Sociale netwerken


Lid van Hyves zijn hoort er een beetje bij tegenwoordig. Dat ben ik dus wel, maar verder doe ik er niet veel mee. We hebben zelfs een BMB hyve. De klacht is wel dat daar niet veel gebeurt. Dat klopt wel, maar dankzij het groeiende aantal leden (heeft dat ook iets met 23 dingen te maken?) kan daar misschien wel verandering in komen.
Een ander netwerk waar ik wel heel actief ben is FTD. Dit is een internet community met een programma waarmee je kunt zoeken wat er op usenet aan binaire bestanden gepost wordt, en daarop kunt reageren en je waardering uiten. Je deelt zo met elkaar films, programma's en muziek. Verder is er een forum waar je niet alleen dingen aan kunt vragen, maar waar iedereen elkaar helpt met problemen en vragen op digitaal gebied. Sinds kort hebben we er ook een soort hyve. Je kunt vrienden maken, een pagina maken, bloggen en al dat fraais.
Dat FTD populair is blijkt wel uit het feit dat we 6 jaar geleden nog 200 leden hadden en inmiddels uitgegroeid zijn tot 500.000 leden.
Iedereen kan er lid worden. Dus wat let je, meld je aan en neem eens een kijkje.
Er gaat een wereld voor je open.

Geen opmerkingen: